Cautare Google

ZILELE TEATRULUI LUDIC RO EN

ZILELE TEATRULUI LUDIC
Festivalul International de Teatru

Asociația Culturală Studențească "LUDIC" are onoarea de a anunța lansarea celei de a zecea ediții a Festivalului Internațional de Teatru numit ZILELE TEATRULUI LUDIC, care va avea loc în orașul Iași, România, între 5 și 9 decembrie 2017.

Timp de treizeci de ani, Teatrul Studențesc "LUDIC" a fost un loc în care a fost creată și trăită cultura sub semnul excelenței. Marea noastră experiență internațională va fi ghidul de care avem nevoie pentru problemele de organizare. Mai ales că scopul acestui festival este de a prezenta, prin intermediul unei varietăți de spectacole și ateliere conduse de către profesioniști, o imagine globală a bogățiilor și provocările teatrului internațional de astăzi.

Organizatorii vor asigura cazarea si masa pentru fiecare grup care nu trebuie să conțină mai mult de 10 persoane (inclusiv lideri de grup). Cheltuielile de călătorie vor fi responsabilitatea participanților.

Termenul-limită pentru transmiterea documentelor solicitate este 1 noiembrie 2017. Vom face o selecție bazată pe valoarea și calitatea repertoriului propus. Vom informa toate grupurile cu privire la rezultatele și vom trimite invitațiile trupelor selectate imediat.

Sperăm că veți fi în măsură să depuneți o cerere și să vă alăturați festivalului nostru în decembrie. Așteptăm să auzim de dumneavoastră.

Aurel LUCA, Director al Asociației Cultural Studențești "LUDIC"

Descarca Aplicatia