Cautare Google

Fuck you EU.RO.PA       Textul este scris de autoarea Nicoleta Eșinencu din Rep. Moldova in timpul unei rezidențe la Akademie Schloss Solitude. Este inițial un monolog dramatic, pe care l-am "spart" ca o oglinda în mai multe cioburi. Fapta regizorului se justifica dată fiind lipsa de identitate a unei tinere care este născută în regimul comunist și evoluează ca vârstă și ca personalitate într-o experiență specială și nemiloasă în care nu se regăsește nici in Rep. Moldova nici în Europa.
       Un recital dramatic puternic uman , vizual, pasional si emoțional cu personaje vii, care vorbesc uneori simplu , alteori strigă ori plâng. Un spectacol senzorial , carnal, naiv și violent , un adevăr crud, primitiv al revoltelor și al durerii. Textul este uneori rebel ca și propunerea personajelor , este excentric chiar uneori pe dos. Europa este un supermarket în care găsești de toate dar totuși nu găsești mai nimic....!
       Și totuși nu există alternative trebuie să supraviețuiești chiar dacă ești născut în generația comunistă ..... OCHI IN OCHI CU SPECTATORUL !