Cautare Google

Norvegia azi       "Norvegia azi" înfățișează o poveste plină de umor și sensibilitate, inspirată, se pare de o întâmplare reală. Piesa începe într-un chat room pe internet, unde Julie, originară din Germania, anunță că vrea să se sinucidă dar nu vrea să o facă singură. August un tip din Australia este de acord să sară împreună cu ea de pe o stâncă de 600 de metri din Norvegia. Cei doi se întâlnesc și echipați cu un cort, câteva sandwich-uri și o cameră video, pornesc spre destinația lor finală.
       Ambii sunt în căutarea unui "ceva" real și intens, ambii au ajuns la concluzia că a trăi nu mai poate însemna doar a exista. Abisul stâncos al fiordului norvegian îi face însă să descopere o altă realitate, una care îi poate propulsa spre viața acel "ceva" mai puternic decât moartea.
       Un spectacol despre adolescenți, povestea adevărată a maturizării generației internet. Mari speranțe, mari dezamăgiri și o decizie radicală de a călători spre sinucidere... Puteți călători și voi dincolo de copilărie și adolescență...